Miss Hosting

Miss Hosting är leverantör av hosting som är på uppgång och till fullo hänger sig att ge sina kunder en utmärkt övergripande upplevelse. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm, men är ett internationellt företag och har kunder världen över. Några exempel på svenska varumärken som har valt Miss Hosting som leverantör är: Breakit, CherryCasino, Fantastic Frank, Karolinska Universitetssjukhuset, Lagerhaus, Göteborgs Universitet, Westin Buss, Mynewsdesk och Gambling.se. Även den världsberömda pokersajten PokerStars är kund hos Miss Hosting.

» Besök Miss Hosting

Hostingpaket hos Miss Hosting

Som potentiell kund hos Miss Hosting har du tre webbhotellspaket att välja mellan: Basic, Professional och Ultimate. Priserna för de olika paketen är 39, 89 respektive 139 kronor i månaden. Det månatliga priset sänks något till år 2 och även för det tredje året du är kund hos Miss Hosting.

I alla Miss Hostings webbhotellspaket ingår cPanel, vilket är en webbaserad kontrollpanel som är väldigt populär bland mer avancerade sajtägare. Med hjälp av cPanel kan du enkelt driva och underhålla din webbplats. Om du kör WordPress på din webbserver kan du använda denna kontrollpanel för att hantera olika aspekter av ditt konto, såsom databaser, mejlkonton, domännamn och säkerhetskopior av din hemsida.

Alla hostingpaket från MissDomain är ganska väl tilltagna, men det är viktigt att du jämför de olika paketen för att se vilka funktioner de innehåller. Om du till exempel har tänkt driva en webbshop och vill använda dig av MissDomains hemsideprogram för detta ändamål, behöver du välja paketet Ultimate eftersom det är det enda paket där denna applikation ingår. Andra faktorer att ta hänsyn till är bland annat antalet databaser och det antal hemsidor som du kan hosta på ett och samma konto.

Support hos Miss Hosting

Miss Hosting har en omfattande hjälpsida med flera olika guider och svar på frågor. Här finner du såväl skriftliga artiklar som videoguider som bland annat visar hur du aktiverar SSL, ändrar dina namnservrar och använder kontrollpanelen cPanel. Via supportsidan kan du även skicka en supportförfrågan via ett kontraktformulär. Om du vill komma i kontakt direkt med en medarbetare hos Miss Hosting, kan du chatta live med kundtjänsten via chattrutan nere i högra hörnet på sidan.

Den tekniska kundtjänsten finns till ditt förfogande dygnet runt och kan hjälpa dig med alla tänkbara problem. Miss Hosting är en leverantör med lång erfarenhet av webbhosting, vilket gör att du kan få svar på i princip vilka frågor du än kan tänkas ha på ämnet. Mellan 08 och 00 kommer du via chatten i kontakt med den svenska chattsupporten, och mellan 00 och 08 kan du chatta med en engelskspråkig medarbetare. Du kan även få hjälp via telefon mellan 08 och 17 samt kontakta supporten dygnet runt via e-post.

Fördelar med Miss Hosting

Miss Hosting är en leverantör som tillhandahåller webbhotellspaket med överkomliga priser och bra funktionalitet. De kör ofta kampanjer med kraftigt rabatterade priser under första året. Kundtjänsten är proffsig och har ett trevlig bemötande. Deras premiumpaket ger obegränsat trafik, vilket är viktigt för webbplatser med stora trafikmängder.

Jämfört med många andra leverantörer har Miss Hostings paket dessutom en relativt hög PHP Memory Limit på 1024 MB. Detta är ofta en begränsande faktor för den som till exempel vill importera stora mängder exempeldata till sin WordPress-installation. Om gränsen är för lågt satt, kan man få ett felmeddelande om att dataimporten har misslyckats. 1024 MB är dubbelt så mycket som de 512 MB som gäller för One.coms billigare paket.

Nackdelar med Miss Hosting

Vissa kunder har framfört klagomål gällande prestanda och det faktum att Miss Hosting inte ger några garantier för upptid. I övrigt är det svårt att hitta stora brister hos Miss Hosting och de webbhotellspaket som erbjuds av denna leverantör.

» Besök Miss Hosting